ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

στις 20/6/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Έπειτα από το περιστατικό που έλαβε χώρα την Τρίτη 12/6 με την ανακοίνωση της βαθμολογίας του 3ου Γυμνασίου και τις καταγγελίες που δεχθήκαμε από τους παριστάμενους γονείς καλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου μας ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα που ανέκυψαν την σχολική χρονιά 2017 – 2018 και να παρθούν ΑΜΕΣΑ αποφάσεις για την αντιμετώπισή τους. Το Δ.Σ. έκρινε με απόφασή του ότι τα θέματα είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΊΓΟΝΤΑ αφορούν την ασφάλεια των παιδιών μας και την ορθή λειτουργία του σχολείου υπερβαίνοντας την δικαιοδοσία του Δ.Σ. γι’ αυτό πρέπει να παρθούν αποφάσεις σε επίπεδο Γενικής Συνέλευσης.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ.

Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων