Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων καλεί τους γονείς και κηδεμόνες που διατηρούν επιχειρήσεις και ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο ημερολόγιο του γυμνασίου μας να δηλώσουν συμμετοχή με ηλεκτρονικό μήνυμα και αντίστοιχη φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η οικονομική συμμετοχή έχει ορισθεί 50€ ανά επιχείρηση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αναταπόκρισή σας ώστε να πραγματοποιηθεί η έκδοση του ημερολογίου μας και για το 2018.

  • Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα στους πλημμυροπαθείς.
  • Δείχνουμε τη συμπαράσταση  της πόλης μας, στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας
  • Εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά στη κοινωνική αλληλεγγύη

Η Ένωση Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, καλεί τα παιδιά των σχολείων μας (αλλά και όσους συμπολίτες μας θέλουν και μπορούν να συνδράμουν τη προσπάθεια) σε επείγουσα συλλογή υλικού για τους πλημμυροπαθείς.

Μετά από συνεννόηση, τα υλικά που σας καλούμε να συλλέξετε, είναι:

  • καθαρά κλινοσκεπάσματα,
  • τρόφιμα μακράς διάρκειας και
  • εμφιαλωμένα νερά.

Η συλλογή των ειδών για τους πλημμυριοπαθείς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 -2 στη μεταφορική του Γρηγοράκη στον κόμβο των Λακωνίων. Σε περίπτωση που δεν έχουν μπει τα πράγματα σε κούτες, μπορείτε να τα φέρετε και μέσα σε απλές σακούλες, αφού στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί να γίνει και η τοποθετηση τους σε κούτες με ευθύνη της ένωσης. Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλ. 6944540167. 

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει και φέτος στην ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ την Κυριακή 17/12/2017 που διοργανώνει η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα θέλαμε λοιπόν τη βοήθειά σας στη συγκέντρωση γλυκισμάτων, διακοσμητικών για το σπίτι, στεφανιών, βιβλίων, παλιών κόμικ και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να συνεισφέρετε στην συνολική αυτή προσπάθεια.

Η συλλογή γίνεται στον σχολείο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σελίδα 1 από 51
Κύλιση στην Αρχή